Bitcoins kopen met Creditcard, Visa of Mastercard

Zakelijk investeren in Bitcoins kan via iDEAL maar ook met je Visa of Mastercard. Het kopen van Bitcoins met een creditcard is een snelle manier om te investeren in Bitcoin en andere cryptovaluta. Wanneer je voor deze betaalmethode kiest wordt je bestelling vrijwel direct verwerkt. Bekijk hier waar en hoe je bitcoins kunt kopen met je creditcard en hoe je dit kunt doen met een zakelijk rekening.

Waar kun je zakelijk bitcoins kopen met Visa of Mastercard?

In Nederland kun je vrij eenvoudig bij BTC Direct bitcoins kopen met een creditcard. Wanneer je een Nederlands bedrijf hebt dan kun je ook betalen met de betreffende zakelijk rekening/Visa of Mastercard. Je kunt er binnen een paar minuten een account aanmaken.

Uitreksel KVK en verificatie

Na het aanmaken van je account dien je, voordat je een betaling verricht, een uittreksel van de kamer van koophandel (KVK) te sturen naar BTC DIrect, zodat ze kunnen zien dat jij geautoriseerd bent om betalingen uit te voeren namens het bedrijf. Het document mag niet ouder zijn dan 3 maanden.

Daarnaast dien je ook nog de creditcard te verifiëren. Deze stappen voor extra verificatie vind je in je account onder het kopje limieten.

Hoe kun je zakelijk bitcoins kopen met creditcard?

Voor het kopen van bitcoins heb je bij BTC Direct heb je een eigen Bitcoin wallet nodig. Een Bitcoin wallet kun je zien als een portemonnee waarin je de bitcoins opslaat. Elke Bitcoin wallet heeft zijn eigen unieke adres die bestaat uit een lange reeks letters en cijfers.

Voorbeeld Bitcoin wallet adres:

Bitcoins doneren mag naar: 1AuzDDrc2a13bhjd3VynbDY6q4VNoSaa8p

Bitcoin wallet aanmaken

Heb je nog geen wallet? Bekijk dan de video Bitcoin wallet aanmaken, daar wordt precies stap voor stap uitgelegd hoe je een eigen Bitcoin wallet kunt aanmaken.

Bitcoins kopen en versturen naar je zakelijke crypto account?

Het is ook mogelijk om de Bitcoins te sturen naar je zakelijke account bij Bitvavo. Bij deze Nederlandse cryptocurrency exchange kun je naast Bitcoin meer dan 60 andere cryptovaluta kopen, verkopen, bewaren en traden of omwisselen met elkaar. Op de startpagina van zakelijk bitcoins kopen vind je alle informatie over het aanmaken van een zakelijk account.

Hoe vind ik mijn Bitcoin wallet bij Bitvavo?

Volg de onderstaande stappen om je Bitcoin wallet adres te vinden bij Bitvavo:

  1. Log in bij Bitvavo.
  2. In je dashboard zie je een overzicht van alle cryptovaluta.
  3. Zoek en selecteer daar Bitcoin.
  4. Klik boven op storten.
  5. Daar vind je jouw Bitcoin wallet adres.
  6. Kopieer deze en plak deze bij BTC Direct in het vakje Bitcoinadres.

Extra belangrijke informatie:

Controleer altijd extra of je Bitcoin wallet adres correct is. Wanneer je het verkeerde adres hebt ingevuld dan ben je al je geld/bitcoins kwijt.

Elke cryptovaluta heeft een eigen wallet adres. Je kunt geen andere cryptovaluta sturen naar je Bitcoinadres. Naar je Bitcoin wallet kun je alleen bitcoins sturen. Wil je Ethereum of Litecoin kopen? Volg dan de stappen om je Ethereum of Litecoin adres te vinden.