Bitcoin kopen met iDEAL (Zakelijk)

Eenvoudig bitcoins kopen met iDEAL via een zakelijke bankrekening is mogelijk bij verschillende Nederlandse Bitcoin aanbieders. Bekijk hier ons overzicht met de beste Bitcoin brokers van Nederland waar je zowel een particulier als een zakelijk account kunt aanmaken om bitcoins te kopen met iDEAL.

Zakelijk Bitcoin kopen met iDEAL

In Nederland kun je eenvoudig crypto kopen met iDEAL bij meer dan 10 verschillende Bitcoin aanbieders. Maar je kunt niet bij alle aanbieders een zakelijke account aanmaken. Bij de onderstaande crypto aanbieders kun je eenvoudig een particulier of een zakelijk account aanmaken, zodat je Bitcoin en andere cryptovaluta kunt kopen met iDEAL als betaalmethode.

Nederlandse Bitcoin aanbieders

De onderstaande Bitcoin aanbieders zijn allemaal gevestigd in Nederland. Mocht je vragen hebben dan kun je op hun website direct live chatten met de klantenservice, chat openingstijden verschillen per aanbieder. Bekijk op onze startpagina de handleiding hoe je zakelijk bitcoins kunt kopen bij Bitvavo. Daar vind je alles over het aanmaken van een zakelijk account om te investeren in cryptovaluta.

  1. Bitcoins kopen met iDEAL bij Bitvavo:

    Bitvavo is gevestigd in Amsterdam en je kunt bij deze crypto aanbieder Bitcoin en meer dan 60 andere cryptovaluta kopen, verkopen, bewaren en traden.
  2. Bitcoins kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester:

    Bitcoin Meester is gevestigd in Aalsmeer en bij deze Bitcoin aanbieder kun je meer dan 190 cryptovaluta kopen, verkopen en bewaren.
  3. Bitcoins kopen met iDEAL bij Anycoin Direct:

    Anycoin Direct is gevestigd in Veghel en hier kun je Bitcoin en 20 andere cryptovaluta kopen en verkopen. Maak eenvoudig een zakelijk account aan.

Ontvang korting op de fees

Bij alle aanbieders kun je extra korting krijgen op de extra transactiekosten. Hoe meer je handelt des te hoger de korting wordt.

Succes met het investeren in bitcoins en andere cryptovaluta. Bekijk ook: